Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Storvretas glädjebesked – kaptenen skriver nytt kontrakt

Det var osäkert om karriären skulle fortsätta - nu har Mattias Samuelsson skrivit nytt kontrakt med Storvreta.

Lagkapten Mattias Samuelsson fortsättning har varit osäker. Efter en del funderingar om att avsluta sin karriär har Samuelsson nu bestämt sig för en fortsättning i Storvreta.

− Vi är otroligt nöjda med att hitta en lösning så Mattias Samuelsson kan fortsätta sin satsning i Storvreta IBK. Han är en kulturbärare och ställer stora krav på sig själv och sin omgivning och är en ledare både på plan och utanför, säger sportgruppens ordförande Michael Rasi till Storvretas hemsida och fortsätter:

− Vi har jobbat en längre tid med Mattias för att hitta en lösning som underlättar livet för hans familj när han tränar och spelar så mycket som han gör. Det visar också att Matte är en sympatisk kille, som bryr sig om allt runt om kring, och det är viktigt för alla att det skall fungera.

35-årige Samuelsson själv känner sig inte klar på innebandyplanen.

− Jag känner mig inte riktigt klar än med vare sig innebandy eller med Storvreta IBK. Jag älskar fortfarande att gå och träna, att försöka bli en bättre spelare. Drivet att fortsätta tävla med och mot de bästa, tillsammans med att vi känner att vi får ihop det i familjen gör att jag väljer att spela vidare. Jag är stolt över att få representera Storvreta IBK ytterligare en säsong, säger Mattias Samuelsson.

Nu väntar ytterligare ett slutspel för den rutinerade backen.

− Det är skönt att få det här klart innan slutspelet drar igång. Nu kan jag fokusera helt på den kommande kvartsfinalserien och jakten på nya SM-guld tillsammans med Storvreta.

Storvreta avslutar seriespelet på lördag med bortamatch mot Helsingborg. Därefter väljer Storvreta vilka de ska möta i kvartsfinal med start nästa vecka.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar