Foto: Per Wiklund
Övrigt

JUST NU: Så här spelas kvartsfinalerna i damernas SSL

Topp tre har gjort sina val - så här spelas kvartsfinalerna i damernas SSL.

Den sista omgången är färdigspelad i damernas SSL vilket innebär att det är klart vilka åtta lag som ska spela slutspel. Dalen lyckades försvara sin åttonde plats i tabellen mot Malmö och även Pixbo Wallenstam fick trots förlst. Efter den sista omgången valde topp 3 sina motståndare i kvartsfinalen och det står klart vilka som möter vilka i kvarstfinalerna som börjar nästa vecka. IKSU fick i rollen som seriesegrare välj först innan tvåan KAIS Mora gjorde sitt val. Pixbo som lyckades behålla tedje

 

Kvartsfinaler:

IKSU-IBK Dalen

KAIS Mora IF-Jönköpings IK

Pixbo Wallenstam IBK-Västerås Rönnby IBK

Täby FC -Endre IF

Matcherna spelas i bäst av fem matcher.

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar