Foto: Michael Peter
#ibsilly

KLART: Hemvändaren presenteras vid dagens match

Profilen tillbaka i Sirius - presenteras i dagens kvartsfinal mot Storvreta.

Billy Nilsson som de senaste säsongerna har spelat i Schweiz har ryktas vara på väg tillbaka till SSL och Sirius. Sportbladet var först avslöja att Nilsson var nära en comeback i Sirius. I dagens kvartsfinal mot Storvreta kommer Sirius att presentera ett nyförvärv och enligt säkra uppgifter till ibnytt.se så är det Billy Nilsson som presenteras i den första periodpausen.

Säsongen 2014/15 vann Nilsson SSL:s poängliga med 34 mål och totalt 58 poäng på 26 matcher med Sirius. Året efter följde han upp med att göra 26 mål och totalt 50 poäng. Därefter lämnade SSL för Schweiz och spel i Zug United. Den gångna säsongen har Nilsson gjort 19 mål och 35 assist i Schweiziska NLA vilket är bäst i hela ligan.

Värvningen innebär att Sirius fortsätter rusta truppen till kommande säsong. Sedan tidigare har bland annat unge Filip Eriksson som fått sitt stora genomgbrott i år skrivit nytt kontrakt.

TV: Eriksson förlänger med Sirius 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar