Foto: Warberg IC
#ibsilly

Backen fortsätter i Warberg: ”Vara med på resan mot slutspel”

Nytt kontrakt i Warberg för Amanda Ahola.

Amanda Ahola värvades till Warberg för två säsonger sedan när hon lämna Tyresö Trollbäcken. Den 22-åriga backen har sedan dess tagit en viktig plats i Warbergs laguppställning. Nu har har skrivit på ett nytt kontrakt på två år.

— Ja det känns jättebra att förlänga med Warberg, föreningen är proffsig och har alla förutsättningar för att bli så bra som möjligt. Jag trivs väldigt bra i staden, och har haft en bra individuell utveckling under mina två första säsonger så det var inga tveksamheter till att förlänga. Jag vill också vara med på resan mot slutspel med just det här laget, säger Ahola till Warbergs hemsida.

Warberg som efter att under i stort sett hela säsongen varit indragen i nedflyttningsstriden klarade nytt kontrakt. Bygget till nästa säsongen fortgår för sportchef Patric Löfborg.

— Amanda är vår assisterande lagkapten och därmed en väldigt viktig spelare för oss, så det känns bra att hon förlänger tidigt och visar vägen för andra. Amanda har en mycket professionell inställning till sin sport och ger alltid 100% på träning och match, och på det sättet blir hon ett föredöme genom sitt sätt att träna! Hennes fysik håller verkligen toppklass, kommenterar sportchef Patric Löfborg.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar