Foto: Per Wiklund
#ibsilly

KLART: Forwarden fortsätter hos Storvreta

Efter tunga säsongen störd av skador - Valdemar Ahlroth skriver nytt kontrakt med Storvreta.

Forwarden Valdemar Ahlroth som den här säsongen gör sin andra säsong i Storvreta har skrivit nytt kontrakt med mästarna.

− Jag är väldigt nöjd med att Valdemar Ahlroth fortsätter sin satsning med oss i Storvreta. Han har visat att han är en riktigt vass sniper med landslagskvalitéer, säger ordförande i sportgruppen Michael Rasi till lagets hemsida. 

Det nya kontraktet är skrivet på två år.

− Han vet vad som krävs och förväntas av honom och han är verkligen sugen på att komma tillbaka till det poängsnitt han hade förra säsongen. Han vill vara viktig för laget och vara med och vinna guldmedaljer till Storvreta.

Efter en lyckad första säsong med totalt 37 mål och 27 assist i liga och slutspel har årets säsong varit tyngre. Skador har stört Ahlroth och han har fått mindre speltid. Poängmässigt har han inte kommit upp i samma nivå och ligger inför semifinalerna på 10 mål och 12 assist.

− Jag kände väl att jag inte var nöjd, sätt över två säsonger. Jag gjorde en jättefin första säsong och nu när det skulle bli nytt kontrakt, oavsett om det blev här eller inte, så var det inte lika självklart att jag skulle vara kvar som jag hade hoppats att det skulle vara. Mitt mål är att jag ska vara en spelare som klubben gör allt i sin makt att hålla kvar. När jag kände att så inte var fallet så ville jag bevisa att det är så det ska vara, säger Valdemar Ahlroth.

I nästa vecka inleds semifinalerna.

− Jag har förväntningen att vi går hela vägen och jag, precis som alla andra i vår trupp, är redo att göra vad som krävs för att det ska bli så.

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar