Foto: Juha Käenmäki/Salibandy.fi
#ibsilly

Bekräftat: Finsk back till Sirius

Sirius bekräftar - värvar finsk back.

Under torsdagsförmiddagen meddelade Sirius att de under kvällen skulle presentera en ny värvning till nästa säsong. SportExpressen var först med att avslöja att det är finske Marko Juselius som kommer presenteras. Detta bekräftar Sirius i ett meddelande och informerar att mer information kommer att komma vid 18:00.

Marko Juselius, född 1992 är back och har gjort 11 poäng på 24 matcher denna säsong för EraViikingit i finska högstaligan. Juselius har även viss erfarenhet från det finska U23 landslaget där han spelat 8 landskamper.

Sirius har tidigare gjort klart med hemvändaren Billy Nilsson som då kommenterade att han vill ta klubben till nästa nivå.

— Laget är ungt och talangfullt och jag vill bidra till att ta det till nästa nivå för att kriga i toppen av SSL. sa Billy Nilsson då.

LÄS MER: Billy Nilsson tillbaka till Sirius

En ytterligare värvning av Sirius visar att satsningen mot nästa nivå fortsätter. Dessutom har nyckelspelaren Joakim Olsson skrivit nytt kontrakt.

Mer information om värvningen av Marko Juselius kommer vid 18:00.


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar