Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Fyra kontraktsförlängningar i Karlstad

Karlstad har skrivit nytt kontrakt med fyra spelare.

Karlstad som slutade på elfte plats i ligan den här säsongen har börjat säkra upp truppen till nästa säsong. På kort tid har fyra spelare skrivit nytt kontrakt. Julia Kron, Frida Swahn och Adina Alfredsson har skrivit på nytt kontrakt på två år. Forwarden Clara Ekenström har skrivit på 1+1 år. Sportchef Tony Swahn kommenterar de nya kontrakten:

Julia Kron, back, 2 år
—Hon kom från Karlstad Ungdom till SSL under säsongen 17/18. Kul att Julia satsar vidare hos oss. Julia är en spelskicklig back

Frida Swahn, forward, 2 år
— Hon kom från GS86 under säsongen 14/15 till oss så hon har gjort ca 4,5 säsong i SSL. Att Frida väljer att stanna hos oss är viktigt. En duktig forward som våra ledare behöver för sitt lagbygge.

Adina Alfredsson, center, 2 år
— Adina som den här säsongen fått ett riktigt genombrott. Hon är en av våra bästa centrar, och hon har gjort 14p den gångna säsongen med en match kvar att spela. Riktigt kul att Adina väljer att stanna hos oss, och hon är en viktig kugge i nästa säsongs lagbygge.

Clara Ekenström, forward, 1+1 år
— Clara kom till oss inför den här säsongen från Telge. Hon är en rightforward som vi tog hit för att få fart på vårt målskytte. Clara gjorde 18 poäng (14+4) första säsongen hos oss vilket är mer än godkänt. Det ska bli kul att se hennes utveckling kommande säsong när hon nu är med direkt från uppstarten i maj.

 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar