Foto: Magnus C Lydahl
#ibsilly

Endres målvaktsbesked – norska landslagsmålvakten skriver nytt kontrakt

Norska landslagsmålvakten forsätter i Endre.

Glädjande besked för Endre på målvaktspositionen. Med Sophia Lundmark på föräldraledighet har Endre säkrat upp norska landslagsmålvakten Thea Ekholt med ett nytt kontrakt över säsongen 2020/21.

—Att förlänga med Endre var en självklarhet för mig. Endre ger de absolut bästa förutsättningar för att båda laget, och jag ska utvecklas och bli bättre. Jag vill fortsätta utvecklas och bli bäst, och det känns som att Endre är rätt förening för att göra det, säger Ekholt i ett pressmeddelande.

Thea Ekholm värvades till Endre inför säsongen 2017/18 och har sedan dess delat på målvaktspositionen med Lundmark. I slutet av den här säsongen har hon haft comebackande Liisa Kokkonen som målvaktskollega.

— Jag trivs jättebra på Gotland och är tacksam för att jag får bo på en sån fantastisk plats. Sen finns det inget bättre än att få spela framför hemmapubliken i ICA Maxi Arena, som är Sveriges bästa. Den känslan är skälet till att man är idrottare.

Eva Didriksson i Endre IFs sportkommitté säger följande om Thea Ekholt:

— Thea fick sin första säsong i SSL förstörd av skada och det är först i år hon har fått göra en hel säsong. En säsong där hon fått stort förtroende, utvecklats och börjat klättra mot den målvakt hon vill vara. Vi är oerhört glada att Thea vill fortsätta den resan i Endre IF och vi ser fram emot att se henne utvecklas både på och utanför planen de närmaste åren, säger Didriksson.

TV: ”Det är kul att spela hemmamatcher inför en så bra publik”

Foto: Magnus C Lydahl

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar