#ibsilly

Landslagsforwarden skriver nytt: ”En lagspelare och artist”

Amanda Delgado Johansson skriver nytt kontrakt med IKSU.

Landslagsforwarden Amanda Delgado Johansson värvades till IKSU säsongen 2015/16 från FBC Uppsala. Nu har hon skrivit på ett nytt kontrakt på två år.

— Jag trivs bra både i IKSU och Umeå som stad. Det är en seriös förening och som har en kultur där vi hela tiden driver varandra till att fortsätta utvecklas. Slutmålet är alltid att utmana om SM-guldet och i den miljön vill jag tillhöra, säger Delgado Johansson i ett pressmeddelande.

I ett stjärnspäckat IKSU är Delgado Johansson en av flera nyckelspelare. Den här säsongen har hon hittills gjort 25 mål och 20 assist.

— När Amanda kom till IKSU var det klubbens största värvning någonsin och hon har växt ut till en av världens absolut bästa spelare. En lagspelare och artist som blir en extremt viktig pusselbit i vårt arbete med att bygga ett lag som ska fortsätta vara världsledande. Jag är extremt stolt och glad att hon väljer att fortsätta sin satsning i IKSU och Umeå, säger Klubbchef Jocke Sjöström.

För Delgado Johansson har hennes tid i IKSU varit både framgångsrik och bra. Samtidigt som hon blickar tillbaka på sina tre och en halv säsonger spelade i klubben tittar hon framåt på fortsättningen i IKSU.

— Min tid i IKSU har varit väldigt bra skulle jag säga. De båda SM-gulden var helt fantastiska och är självklart höjdpunkterna under tiden i Umeå. Målet nu är givetvis att avsluta säsongen med SM-guld. Framöver blir det att fortsätta ligga i toppen med IKSU och personligen vill jag fortsätta tillhöra landslaget.

TV: ”DJ” snurrar och gör mål 

 


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar