#ibsilly

Efter ett år i Schweiz – Rokka tillbaka i SSL

Patrik Rokka vänder hem till Sverige och SSL - klar för spel i Falun.

Efter ett är i Schweiz väljer Patrik Rokka att återvända hem till Sverige och SSL. Efter 5 år av spel i Gävle GIK, IBK Dalen, och senast i Zug United i Schweiz väljer  Rokka att flytta hem till IBF Falun.

— En jättefin värvning för oss i IBF Falun. Patrik är en typisk “Faluspelare”med fina händer och bra fart. Man får en känsla av en yngre variant av Jonas Adriansson. Sedan att han är spelbar på såväl center- som back- och forwardspositionen stärker bara liknelsen då Falun historiskt sett varit lyckosamma med sådana “hybridspelare”, säger Faluns sportchef Rickard Hedlund i ett pressmeddelande.

Föregående säsong producerade han 38 poäng vilket placerade honom på en 6:e plats i poängligan i den Schweiziska högsta divisionen. När han säsongen 2017/18 spelade i SSL med Dalen gjorde han 15 mål och 12 assist på 28 ligamatcher.

— Patrik Rokka hälsar att han ser fram emot att tillsammans med den fantastiska Falu-publiken ta tillbaka guldet till Falun.

Patrik Rokka är Faluns fjärde nyförvärv efter att Victor Wettergren, Emil Lundmark och Emil Ruud skrivit på för laget.


Tack för att du läser – hjälp oss fortsätta bevaka Svensk innebandy

Ibnytt.ses skapades i september 2016 för att öka och höja bevakningen av innebandyn i Sverige. Detta har vi sedan dess till största del gjort på ideell basis.

För att vi ska kunna fortsätta rapportera om innebandyn i Sverige och ge dig det senaste behöver vi ditt stöd. Vi vill inte låsa in sajten i en plustjänst eller liknande utan tror att det bästa för innebandy som sport är att vem som helst kan läsa om sporten och följa sitt favoritlag.

Tycker du om det vi gör och uppskattar det vi skriver så får du väldigt gärna stötta oss. Enklaste sättet är att swisha valfritt belopp till 1234545265.

Ditt bidrag gör att vi kan fortsätta bevaka innebandyn och utvecklas som sajt i vår bevakning. Stort tack för att du är med och skapar ibnytt.se.

Swisha XXX belopp till 1234545265
Frågor? Mejla vår grundare Jonathan Rudman på jonathan@ibnytt.se.

stötta ibnytt

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar