#ibsilly

Sirius förstärker – Hammar flyttar tillbaka från RIG

Med en seriestart som närmar sig om en månad får Sirius en rejäl förstärkning när Linnea Hammar flyttar hem till Uppsala efter två år på RIG i Umeå.

— På grund av hälsoskäl har jag valt att flytta hem vilket är väldigt tråkigt då jag trivdes där uppe, men tyvärr funkade det inte riktigt. Att flytta hem och spela för Sirius tror jag kan vara min vändning. Jag har fått ett väldigt bra stöd från klubben och det känns jättebra med bra med allt. Avslutningsvis så känner jag att här kommer jag att trivas, säger Linnea Hammar.

Hammar beskrivs som en av Sveriges största talanger och gjorde den gångna säsongen bland annat 21 mål och 11 assist för RIG Umeå i Allsvenskan.

— Linnéa är en fantastisk innebandyspelare med enorm potential. Men i dagsläget är fokus på att hon ska landa, trivas och må bra. Först när alla bitarna är på plats kan hon nå sin fulla potential. Vårt fokus här och nu ligger på att Linnéa ska hitta rätt. Det sportsliga kommer som ett resultat om vi gör vårt jobb, säger Sirius sportchef Sara Orebrand.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar