Övrigt

ibnytt.se presenterar – Jimmy Lindblom

ibnytt.se är glada att kunna presentera vår bloggare Jimmy Lindblom. Jimmy med en gedigen meritlista som spelare och även flera år bakom tangenterna som bloggare hos vår Floorballzone.

Jimmys blogg: http://jimmy.ibnytt.se

Berätta kort om dig själv:

Bor i Varberg med min fru och två barn. Gillar att vågsurfa, resa och hänga med familj och kompisar. Så klart gillar jag innebandyn mycket också efter alla åren jag spelade.

Berätta om din koppling till innebandy? 

Spelade i SSL mellan 1999-2014, de flesta säsongerna i Warberg IC. Numera är jag ledare i mina grabbars två lag och följer SSL så mycket jag bara kan. Och laget som jag har lite extra känslor till är Warberg IC.

Vilket är ditt bästa innebandyminne? 

Bästa innebandyminnet är så klart mitt första SM-Guld 2005 i Globen. I stort sett obeskrivlig glädje som kommer när slutsignalen går.

Vem är din favoritspelare genom alla tider? Varför? 

Oj det finns många att välja på. Men en som sticker ut helt klart är Anders Hellgård (Center) som spelade i Pixbo under deras storhetstid. Bemästrade alla spelformer, fantastisk spelfördelare, grym passningsläggare, vinnarskalle, bra defensivt. Otroligt svår att ta bollen av, bra på att skapa sig den tiden han behövde på planen. Gjorde sin omgivning bättre än vad de egentligen var.

 

ibnytt.se kommenterar: 

– Med Jimmy som bloggare vet vi vad vi får. En tyckare och duktig bloggare som inte drar sig för att skriva vad han tycker. Att det sedan baseras upp på stor innebandykunskap och meriter är ännu bättre, säger ibnytt.ses grundare Jonathan Rudman

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar