Övrigt

Innebandysupportrar Tillsammans

Att kombinera sitt intresset för innebandy och att skänka pengar har sedan ett par säsonger varit möjligt genom initiativet Innebandysupportrar Tillsammans, skapat av Johanna Huuhka. -Jag tycker innebandy är roligt och insåg att jag kunde göra något bra av det intresset. Kanske var det någon mer som tänkte samma som jag.

Innebandysupportrar Tillsammans började i liten skala och fler och fler ansluter sig dagligen.

– Jag tycker det är kul att så många redan är med och skänker pengar. Det är jag mycket glad för. Mina förhoppningar för årets säsong har på ett sätt redan infriats eftersom det är så många med. Tillsammans kan vi göra väldigt stor skillnad.

Hur började ditt intresse för innebandy?
– Det började när jag var mindre då jag var med och såg några matcher med Storvreta. Men det tog fart ordentligt när jag vara på SM-finalen i Malmö 2012. Säsongen efter det var jag på alla slutspelsmatcher och säsongen efter det på i stort sett alla hemmamatcher för Storvreta. Sen har jag spelat själv också när jag var yngre.

Vem är din favoritspelare?
– 
Jag vill lyfta fram Mattias Samuelsson som är en favorit hos mig. Dels så är han duktig på planen men framförallt är han ett föredöme utanför planen. Han stannar alltid och pratar med yngre och så är han en favorit hos Örnarna.

För Storvretas del, vad hoppas du på den här säsongen? 

– Att de som lag gör det bra. Slutspel är första målet och eftersom truppen är lite tunn så kan ett SM-guld bli svårt. Semifinal vore jag lycklig med.

Vad kan man förvänta sig av bloggen här på ibnytt.se?
– 
På bloggen kommer jag göra sammanställningar 1 gång i veckan. Det kan också bli att jag skriver inlägg då och då nu när jag har en bra plattform för det, t ex att lyfta upp de olika välgörenhetsorganisationerna.

Hur gör vi för att gå med?

Du skänker pengar till välgörenhet för varje poäng en spelare gör.

  1. Välj en valfri spelare från valfritt lag.
  2. Bestäm vilken välgörenhetsorganisation du vill stötta.
  3. Välj summan du vill skänka till vald välgörenhetsorganisation per
    poäng din valda spelare gör.

Sammanställningar görs regelbundet här på ibnytt och det enda du behöver göra är att skänka din del under/efter säsongen.
Berätta i en kommentar till detta inlägg eller mejla johanna.huuhka@hotmail.com
Läs bloggen här http://innebandysupportrartillsammans.ibnytt.se

– När Johanna tog kontakt med oss på ibnytt.se blev jag glad. Jag hade sett initiativet dyka upp på twitter och är imponerad över drivkraften och syftet. Att vi kan vara plattformen för att sprida Innebandysupportrar Tillsammans till fler och visa upp de fantastiska människor som skänker är jag stolt över, säger ibnytt.ses Jonathan Rudman.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar