Övrigt

ibnytt.se presenterar – Joel Milesson

Milesson d.ä, är en tyckare kring innebandyns utveckling och numera en del av ibnytt.ses blogguppställning. Joel som har ett stort intresse för sporten och dess utveckling kommer både blogga och även skriva en artikel då och då. Bland annat har han redan producerat den imponerande genomgången av lagen i SSL-herr som han kallar SSL-Preview.

Joel Milessons blogg: http://milesson.ibnytt.se

Vem är du? 

Småländsk civilingenjör i Värmland med förkärlek för polsk dödsmetall, asiatisk mat och svenska fjäll. Tvärkulturell übernörd med för många intressen. Innebandyn är min drog.

 

Berätta om din koppling till innebandy? 

Måttligt begåvad måltjuv i unga dagar. Måttligt begåvad innebandytyckare idag. Övergången skedde någon gång när jag insåg att lillebror var den bättre utav oss.

 

Vilket är ditt bästa innebandyminne? 

På planen upplevde jag inget annat än besvikelser. Från läktaren minns jag särskilt en avgörande kvalmatch mot Pixbo Wallenstam IBF där mitt Slätafly hämtade igen ett femmålsunderläge från första matchen och avgjorde fyra sekunder från slutsignal. Per Tjusberg kommer säkert också ihåg.

 

Vem är din favoritspelare genom alla tider? Varför?

Filip Kjellsson är en vandrande innebandysymfoni. Titta på honom och direkt känner du dynamiken och lekfullheten men inser på samma gång att du aldrig kommer kunna förstå den överjordiska storheten fullt ut.

 

ibnytt.se kommenterar: 
– Joel dök upp i mitt innebandyflöde för hans blogg Magasinet Plast. Efter läsning av hans inlägg kände jag direkt att Joel måste vi ha. En klockren innebandytyckare som inte viker sig för att ge uttryck för sina åsikter. Kul att ha Joel här hos oss, säger ibnytt.ses grundare Jonathan Rudman.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar