Foto: Ung Företagsamhet Stockholm
Övrigt

ibnytt.se presenterar – Rudmans hörna

En av ibnytt.ses grundare Jonathan Rudman kommer att lufta sina tankar i bloggen Rudmans Hörna. En blogg som framförallt kommer handla om landslaget, innebandy i sin helhet samt hur det är att driva ibnytt.se.

Rudmans hörna: http://rudman.ibnytt.se

Vem är du? 

Ölänning med stort intresse för entreprenörskap och innebandy. Förutom att hänga runt i landets alla sporthallar är jag en stor supporter av svensk stand-up och såklart att njuta av världens bästa ö. Även en av grundarna till ibnytt.se

 

Berätta om din koppling till innebandy?

Började spela som 6-åring i Färjestadens IBK där jag tog mig upp och var med i A-lagstruppen året vi åkte ur Allsvenskan. Började träna mitt första lag när jag var 13 år gammal och har en lång erfarenhet av att tränat ungdomslag, a-lag och sitta i föreningens styrelse. Utöver det har jag två systrar som spelat mycket. Lillasyster Isabelle som har ett gäng matcher i SSL för Jönköping.

 

Vilket är ditt bästa innebandyminne?

Den är svår, men någonstans är det när vi förlorade mot Sävsjö borta i mitt sista JAS-år vilket gjorde att vi inte tog oss till slutspelet. Minnet är efter matchen där jag, arg över att vi inte gått vidare tar ut min frustation på min hållbara Pumasko. Det är det bästa minnet för det påminner mig om hur mycket jag älskar sporten och är ett tecken på vad innebandy betyder för mig. Vet att det även är ett favoritminne hos mr Färjestadens IBK Magnus Gustafsson.

 

Vem är din favoritspelare genom alla tider? Varför?

Jag gillar Martin Olofsson. Minns ni Martin? En fantastisk förebild som jag träffade i tidig ålder  och blev en förebild både på och utanför planen.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar