Övrigt

JAS-Bloggen värvad till ibnytt.se

Årets blogg 2016 och Sveriges främsta bloggare om svensk juniorinnebandy hittar ni numera här på ibnytt.se. Rasmus Larsson eller JAS-bloggen som de flesta känner igenom honom för har länge bevakat JAS-serierna och hans många och långa texter byter nu plattform till ibnytt.se.

JAS-bloggen: http://jas-bloggen.ibnytt.se

Berätta om din koppling till innebandy?

Varit aktiv sedan jag var nio år, då som spelare. Sedan jag var 15 drygt så har jag även figurerat som ledare och vid den tiden så dog min egen satsning ut, vilket gör att jag just nu spelar sporadiskt på lägre nivå.

Gillar att träna junior och pojklag just för att man får vara med och forma och utveckla dem i år som är viktiga för deras framtid. Just själva bloggandet inom sporten innebandy har som bakgrund att jag alltid skrivit referat och liknande.

Därefter blev det i intervjuformer på laghemsidor och till sist kom bloggen som en bra plattform att kunna få uttrycka åsikter på och göra något man trivs riktigt bra med.

 

Vilket är ditt bästa innebandyminne?

När jag själv som knatte spelade Gothia Cup med mitt gamla lag, IBK Lidköping. Tror vi var cirka 15-16 år och gjorde vår sista år tillsammans. Då mötte vi Helsingborg som var rankade typ tvåa i Sverige (Fick vi reda på efter matchen).

Vi vann matchen med 2-1 i en riktig bragdmatch där vi krigade som ett lag och offrade oss som galningar och kontrade in två mål. Efteråt var det glädjetårar och just den lagmaskinen vi hade skapat då under vårt sista år, den var magisk.

 

Vem är din favoritspelare genom alla tider?

Just innebandyn på TV:n har ju blivit större de senaste åren, tidigare var det ju inte så aktuellt och jag var heller inte ute och såg mycket matcher. Jag får nog säga Emil Johansson, Falun nu. En spelare som kan allt och får det att se lätt ut. Spelar alltid med en härlig fart och är enligt mig Sveriges bäste back. Även Valdemar Ahlroth, en skön båglirare, är härlig!

 

ibnytt.se kommenterar:
– 
Vi är oerhört stolta och glada att kunna presentera JAS-bloggen här på ibnytt.se. Det känns kul att även vi lyckats i Silly Season. Frågan är om det finns någon annan som har så bra koll på JAS som Rasmus i Sverige? Vi som har följt bloggen under några år vet också att det kommer bli många långa inlägg att läsa, säger ibnytt.ses grundare Jonathan Rudman.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar