Foto: Per Wiklund
Allsvenskan

Jönköping gör drömvärvning

Allsvenska Jönköping IK presenterade under söndagen en viktigt förstärkning i laget i jakten mot SSL-kval. En drömvärvning som sportchef Jakob Olofsson Adelin uttrycker det. - Personligen är detta en drömvärvning, säger Jakob i ett pressmeddelande.

Det är tidigare Mullsjöspelaren Emil Kihlblom som vi på ibnytt.se avslöjade att han ville göra comeback som skriver på för den allsvenska klubben Jönköping.

– Personligen är detta en drömvärvning då Emil är en favoritspelare för mig, Emil känner jag personligen från min tid som tränare i Mullsjö AIS och som lärare på Mulljsögymmnasiet. Jag är helt säker på att detta kommer att utveckla Emil i positiv riktning och att han kommer tillföra väldigt mycket till laget, säger Jakob Olofsson Adelin till Jönköpings hemsida.

Emil som förra säsongen gjorde 10 poäng på 17 matcher i SSL med Mullsjö innan han bytte till Östra SK där han gjorde 13 poäng 7 matcher i Allsvenskan blir med sin SSL-rutin en viktigt förstärkning för Jönköping i jakten på ett SSL-kval.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar