Foto: Idrottsfoto
KAIS Mora

Tuff match mot Dalen att vänta för Mora

KAIS Mora har blandat och gett i säsongsinledningen och idag söndag väntar bortamatch mot Dalen. Båda lagen med 6 inspelade poäng. - Vi har en bra träningsvecka i oss och bra känsla inför matchen, säger KAIS Moras Therese Karlsson.

6 inspelade poäng för KAIS Mora och de två förlusterna är knappa förluster mot Täby och IKSU. En av spelarna som inlett säsongen extra bra är Therese Karlsson, tillbaka i landslaget och truppen till Euro Floorball Tour.

– Det är alltid kul att representera Sverige och det ska bli roligt att få åka iväg. Det är inget jag fokuserar på att komma med utan fokus ligger i att göra att göra så bra för KAIS Mora som möjligt och så blir det en bonus om man kommer med, säger Therese.

Under söndagen väntar bortamatch mot Dalen, även de på 6 poäng

– Det kommer bli tufft mot Dalen. De spelar ett tight försvarsspel och det gäller att vi kan ta oss in i deras box och spela ett fysiskt spel.

KAIS Mora som inlett säsongen med segrar mot Linköping i premiären och i senaste omgången mot nykomlingen Tyresö Trollbäcken.

– Vi har blandat och gett lite i inledningen. Vi är ju många nya i laget och det kommer ta ett tag innan vi kommit in i spelet ordentligt. Men vi har en bra trupp som är duktiga i olika positioner. Just nu testar vi många olika kombinationer så vi får se vad vi landar i. Det är kul att Johanna Holmbom är tillbaka då hon är oerhört viktigt både på och vid sidan av planen. Hon är en viktig pjäs i vår trupp. Amanda Wall har också imponerat och är på tårna med många viktiga poäng.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar