Foto: Per Wiklund
Övrigt

575 biljetter sålda på 7,5 timmar

I fredags släpptes biljetterna till SM-finalerna i Globen den 22 april. Mellan klockan 9-16:30 hade 575 biljetter sålts.

18166 åskådare blev det nya publikrekordet för SM-finalerna på Tele2 arena. I augusti blev det klart att SM-finalerna flyttas från Tele2 Arena tillbaka till Globen vilket var den ursprungliga planen.

– Vi har efter succén i våras funderat fram och tillbaka var på Globenområdet vi vill arrangera SM-finalen 2017 och kommit fram till att vi håller oss till ursprungsplanen som är Globen. Vi har sett till helheten när vi fattat det här beslutet. Det handlar bland annat om upplevelsen för besökaren och arrangemanget i stort men också ekonomiska aspekter, sa Magnus Nilsson, evenemangsansvarig för Svensk Innebandy i ett pressmeddelande i augusti

I fredags släpptes biljetterna för 2017 års finaler den 22 april.

– Vi sålde 575 biljetter mellan 9-16:30 i fredags och 450 av dessa är på nedre läktaren. Vi har totalt ca 5500 biljetter på nedre. Men av dessa är ca 3000 blockade för finallag och till olika paket med mat, säger Erik Nilsson produktionsledare SM-finalen.

Målet för antalet sålda biljetter är klart.

– Vi siktar på utsålt, säger Magnus Nilsson.

Läs mer och köp dina biljetter här.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar