Foto: Per Wiklund
Övrigt

Internationella transferfönstret stänger idag nyårsafton

Idag nyårsafton stänger möjligheten att göra övergångar mellan länder för den här säsongen. Blir Mullsjös värvning av Andis Blinds den sista?

Idag på nyårsafton stänger det internationella transferfönstret vilket innebär att 31:a december är sista dagen att göra värvningar mellan länder. Fönstret är öppet mellan den 1 maj till den 31:a december och har som bekant bjudit på flera intressanta värvningar. Nu återstår alltså en sista dag och frågar är om Mullsjön värvning av den lettiske målvakten Andis Blinds blir den sista? 

IFFs hemsida går det att se alla internationella övergångar som har gjorts sen fönstret öppnades och som du kan se är det flera med koppling till SSL och svenska lag som fortfarande står under NC vilket innebär Not Completed. Till SSL lag går att se att för Dalen i SSL Dam väntas Sara Ryman i en icke färdigställda övergång komma tilbaka och även Linköpings övergång av tjeckiska Veronica Enenkelova är ännu inte färdigställd även om Linköping gått ut med att hon kommer ansluta till laget.

Några timmar kvarstår och frågan är om några spelar lämnar eller ansluter till Sverige.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar