Foto: IFF/Mora Logotyp
KAIS Mora

Registrerad för Mora men inget nyförvärv

På nyårsafton stängde det internationella transferfönstret och som siste registrerad spelare till ett svenskt lag står Silvana Nötzli och KAIS Mora. - Vi gjorde övergången så att möjligheten skulle finnas om det blir aktuellt, säger Moras tränare Noél Alm Johansson.

Silvana Nötzli är en välbekant spelare både i SSL och Mora och gjorde sin första säsong 2011/2012. Inför den här säsongen bestämde sig Notzli för att avsluta karriären och har varit fortsatt skriven i Red Ants Rychenberg Winterthur i Schwiez. När det internationella transferfönstret stängde på nyårsafton registrerades Notzli för KAIS Mora.

– Vi gjorde övergången så att möjligheten skulle finnas om det blir aktuellt. Vi ville att dörren skulle kunna var öppen men vi har inte pratat närmare om det blir så eller inte. Just nu hoppas vi ingenting utan det handlar om att hon ska se över vilka möjligheter som finns först innan diskuterar det närmare, säger Alm Johansson till ibnytt.se

Vad ser du att hon skulle tillföra? 

– Att hon varit i föreningen och laget i flera års tid är en erfarenhet som är viktig. Det är en styrka och sen är hon en fantastiskt bra innebandyspelare. En offensiv back med många kvalitéer. Nu har hon ju inte spelat på ett tag men alla vet ju att hon varit och är en toppspelare.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar