Foto: Per Wiklund
IBK Dalen

Tappad ledning för Warberg

Ledning med 4-2 inför den sista perioden blev 4-4 och en poäng vardera mellan Warberg och Dalen. – I dag kändes det som vi skulle haft tre poäng, men vi får jobba ganska hårt med att våga prestera i 60 minuter, sa Warbergs tränare Ulf Hallstensson efter matchen.

Ledning för Warberg hemma mot Dalen inför den sista perioden efter tre mål av Daniel Karlander varav det sista, 4-2 i boxplay.

– Det händer inte så ofta att man gör mål i boxplay, men det är kul när det händer. Man hade ju en go känsla. Vi ger oss bra förutsättningar till tre poäng, men tyvärr lyckas vi inte knyta ihop matchen och vinna, sa Daniel Karlander till Hallands-Nyheter.

I den tredje perioden kom Dalen tillbaka när Johan Eriksson blir tvåmålsskytt till 4-4 och delad poäng. Förlängningen blir mållös och Warberg lyckades inte hålla undan sin ledning.

– I dag kändes det som vi skulle haft tre poäng, men vi får jobba ganska hårt med att våga prestera i 60 minuter. Ändå var det ett steg framåt jämfört med förra hemmamatchen. Mot Helsingborg sjönk vi som en sten sista femton. Nu stod vi ändå upp och försökte. Samtidigt finns det lite passivitet och vi måste ha mer kyla. Samtidigt ligger Dalen under och är ju desperata, sa Warbergs tränare Ulf Hallstensson efter matchen.

För Dalens del var det ett trendbrott efter tre raka förluster.

– Det känns som att vi vet vad vi kan och inte har känt någon oro, men nu behöver vi ta poäng. Det var ett litet steg framåt i dag och hoppas att det kan lossna nu, sa tvåmålskytten Johan Eriksson till Västerbottens-Kuriren.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar