Den förre Siriusspelaren Billy Nilsson blir kvar i Schwiez Foto: Per Wiklund
Övrigt

Nilsson kvar i Schweiz

Billy Nilsson som bytte SSL och Sirius till Schweiz och Zug United inför den här säsongen har gjort stor succé och skrivit på ett nytt kontrakt med Zug United.

Billy Nilsson som är poängkung i Schweiziska andraligan har den här säsongen gjort 70 poäng (36 mål + 34 assist) för sitt Zug United som toppar andraligan. Nilsson som lämnade Sirius för Zug United har nu skrivit på ett nytt kontrakt med den Schweiziska klubben på minst 1 år.

– Klubben vill att jag ska stanna och jag trivs bra. Laget är riktig bra och alla som jobbar runt omkring är fantastiska människor. Jag tror laget har en bra framtid och jag vill vara en del av den framtiden, kommenterar Nilsson på Zug Uniteds Instagram.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar