Innebandyfesten

Rönnby Västerås: ”Vad som helst kan hända”

Rönnby Västerås i JAS DJ 17 blev lottade i grupp B till Innebandyfesten. - Jag tycker glädjande nog att det är flera lag som vill "spela" innebandy och försöka vara förande spelmässigt istället för att bara försvara sig och kontra, säger Rönnby Västerås tränare Peter Stillman.

Rönnby Västerås lottades i grupp B där laget ställs mot Hovslätt, Lindome och Örnsköldsvik i gruppspelet. Vi har tagit pulsen på lagets tränare Peter Stillman inför Innebandyfesten.

Varför har just ni tagit er till Innebandyfesten?

Vi har en stabil trupp med både bredd och toppar. Två bra målvakter som delat på sysslan samt att alla spelare har enorma vinnarskallar. När vi började få vittring på Innebandyfesten så var det inget snack om att vi skulle dit.

Vilka styrkor har ni som lag som ni kommer visa upp?

Vi har ett brett sortiment. Vi klarar nog av att hantera dom flesta matchbilderna, och vad vi kommer visa upp tänker vi inte berätta nu.

Hur ser ni på konkurrensen från de andra lagen?

– Naturligtvis är det BARA bra lag med i slutspelet. Det är stentufft och vad som helst kan hända under den ”korta” speltiden i gruppspelet.

Är det någon spelare som är värd att titta lite extra på?

– Som jag sagt tidigare så har vi en bra bredd, men ett par som sticker ut och gör  oväntade saker för motståndarna är ju Rebecka Lindfors och Izabell Rydell.

Ser du att innebandyn i just er klass har gått åt något speciellt håll den här säsongen?

– Jag tycker glädjande nog att det är flera lag som vill ”spela” innebandy och försöka vara förande spelmässigt istället för att bara försvara sig och kontra.

Redaktionen ibnytt.se

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar