Foto: Per Wiklund
KAIS Mora

KLART: Här spelar Anna Wijk nästa säsong

Världens bästa spelare Anna Wijk fortsätter i KAIS Mora.

Anna Wijk har skrivit nytt kontrakt med KAIS Mora och kommer nästa säsong göra sin åttonde säsong i föreningen.

-Det är skönt och en lättnad att det är avklarat, det är jobbigt så här års när det är ovisst. Men det var inte ett svårt beslut, jag trivs så fruktansvärt bra här, det här är mitt lag och jag känner mycket för föreningen. Sen vill jag utvecklas vidare, det är många anledningar som gör att jag stannar men framförallt att jag trivs så bra. Målet varje år är SM-guldet det är det största målet jag har, det är också därför jag stannar; vi spelar om medaljerna varje år. Vi har tagit oss till minst semifinal varje år sen jag kom hit, säger Anna Wijk i ett pressmeddelande.

Anna Wijk som den här säsongen blivit utsedd till årets center, årets spelare, världens bästa spelare och dessutom överlägsen poängligavinnare med 24 mål och 50 assist.

-Vi är så klart jätteglada över att hon väljer att fortsätta sin fantastiska karriär i föreningen. Hon har ju varit här i 7 säsonger och på något sätt personifierar hon laget med sitt spel och sin personlighet. Vi kommer att fortsätta vara bland de bästa lagen i Sverige, vi menar allvar och det visar vi bland annat med våra nyförvärv och nu med att världens bästa spelare fortsätter att spela i KAIS Mora. Vi är revanschsuga och vi vill alltid nå den ädlaste medaljen. Att Anna väljer att fortsätta i föreningen visar att våran verksamhet är tilltalande för en spelare av hennes kaliber, säger Klubbchef Peter Wallin.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar