Karlstad IBF

Duo U19-landslagspelare från Hagfors till Karlstad

Duon Amanda Berggren och Klara Danielsson som spelat med Karlstad med dubbellicens har skrivit på ett för 1+1 år med Karlstad.

Amanda Berggren och Klara Danielsson som den här säsongen från Hagfors som den här säsongen spelat i SSL med Karlstad på dubbellicens går över till Karlstad. Dessutom har Karlstad gjort klart med Adina Augustsson vilket du kan läsa om här.

– För mig är det dröm att få hit alla tre. Nu kan vi satsa fullt ut på det spelet som vi vill spela, och med dessa tre kan vi fullborda vår plan och ta ytterligare några kliv i tabellen, säger Henrik Flognman, tränare i Karlstad IBF till Värmlands Folkblad.

De unga talangerna och U19-landslagsspelare Amanda Berggren och Klara Danielsson kommenterar sitt val av Karlstad.

– Jag ville helst av vara kvar i Karlstad, ha kvar närheten till vänner och familj. Sen tror jag Karlstad IBF har en bra framtid, säger Amanda Berggen och får medhåll

– Det geografiska var viktigt, men det känns också som ett lagom steg. Dessutom trivdes vi väldigt bra här förra säsongen, säger Klara Danielsson.

Amanda Berggren gjorde 2 mål och 6 assist på sina 10 SSL-matcher den gångna säsongen. Klara Danielsson gjorde 2 mål och 3 assist på hennes 9 SSL-matcher.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar