Foto: Per Wiklund
KAIS Mora

Landslagsback förlänger med Mora

SM-silvermedaljören KAIS Mora och landslagsbacken Elin Reinstrand förlänger kontraktet.

Landslagsbacken Elin Reinestrand förlänger med KAIS Mora. Reinestrand kom till föreningen inför säsongen 09/10 och kommande säsong blir hennes nionde i KAIS Mora. Den gångna säsongen stod Elin Reinestrand för 32 poäng i grundserien fördelat på 17 mål och 15 assist.

– Jag bestämde mig ganska snabbt för att jag ville skriva på för KAIS Mora igen. Jag får nu äran att göra min nionde säsong i klubben och det känns helt fantastiskt, klubben betyder väldigt mycket för mig. Vi har gjort spännande värvningar och vi får behålla många duktiga spelare så jag ser fram emot nästa säsong! Jag vill hela tiden utvecklas, jag kände att jag tog kliv framåt denna säsong, mitt mål just nu är att träna upp snabbheten och utveckla alla delar för att bli så bra som möjligt. Jag har fantastiska förutsättningar för att göra det i Mora, säger Elin Reinestrand i ett pressmeddelande.

KAIS Mora som även värvat backen Frida Bäfve från FBC Uppsala får nu en ännu starkare backuppsättning.

– Som klubbchef är jag självklart glad att ännu en landslagsspelare väljer att förlänga sitt avtal med oss. Elin visade denna säsong åter igen vilken hög klass hon håller och vår backuppsättning just nu är den bästa någonsin i klubbens historia, säger Moras klubbchef Peter Wallin.

Tidigare har även världens bästa spelare Anna Wijk förlängt sitt kontrakt vilket du kan läsa om här. 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar