Allsvenskan

SSL-förstärkning till Wibax Patriot

Team Thorengruppen lånar ut Jonas Landström till Wibax Patriot IBK Piteå i Allsvenskan Norra.

Jonas Landström värvades till Team Thorengruppen från Wibax Patriots  inför förra säsongen och gjorde då 12 mål och 7 assist på 28 SSL-matcher. Den här säsongen har det bara blivit 1 mål och 1 assist för Landström som nu lånas ut till Wibax Patrots fram till jul.

– Det är inga konstigheter, och Jonas önskade att få göra detta själv. Vi tror och hoppas att det här blir en bra lösning för båda parter och önskar honom lycka till under låneperioden, säger Team Thorengruppens sportchef Janne Lundquist till Team Thorengruppens hemsida. 

En välkommen förstärkning för Wibax Patriots IBK Piteå som ligger sist i Allsvenskan Norra med bara två segrar och 7 inspelade poäng efter 8 matcher. Dessutom endast 35 gjorde mål vilket är sämst i Allsvenskan Norra. När Landström var i Wibax senast gjorde han 16 mål och 11 assist.

Bara ett mål för Landström i år men när det väl gjordes firade han med att surfa som målgest vilket du kan se i spelaren ovan.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar