Sponsrat inlägg från www.innebandytips.se
Övrigt

Tippa innebandytips 1X2 VM-special & vinn 5000kr & biljetter till SM finalen

Den nystartade sajten www.innebandytips.se kan tillsammans med Nordicbet stolt presentera världens första 1X2 innebandytips med priser som biljetter till SM-finalen och en prispott på 5000 kr.

Den 1 december startar Dam-VM i Bratislava där Sverige är ett av 16 länder som deltar. Totalt kommer 48 matcher att spelas och nu ger sajten innebandytips.se möjligheten att tippa 1X2 på de inledande 12 matcherna.

– Vi tror att det är många som suttit och fyllt i tipskupongen en lördagsförmiddag och önskat att kupongen kunde bestå av enbart innebandymatcher. Därför är vi extra stolta att kunna erbjuda detta tillsammans med Nordicbet där vi dessutom har en priser som biljetter till SM-finalen och en prispott på 5000 kr, kommenterar innebandytips.se

Hos innebandytips.se ges möjligheten Tippa utfallet 1X2 i de 12 första matcherna i Dam-VM i Innebandy som spelas 1-9 december i Bratislava, Slovakien. En turnering där Sverige förväntas försvara VM-guldet. De 10 bästa av er som tippar vinner fina priser. För att läsa mer om hur du gör att för att tippa, klicka vidare direkt till VM-tipset här.

Hemsidan bakom tävlingen är den nystartade sajten innebandytips.se med fokus på att ge speltips på innebandymatcher, inte bara under VM utan även löpande under säsongen. Med ett brinnande innebandyintresse, många timmar i hallar, framför webbsändningar, samtal med spelare och tränare så har författarna på hemsidan de senaste åren vunnit en ansenlig summa pengar från spelbolagen. Tipsen är dessutom helt gratis att ta del av!

Nordicbet bjuder nya kunder som registrerar sig via länken på innebandytips.se en bonus på 100% upp till 1000kr och ett fritt spel för 250 kr

Surfa in på www.innebandytips.se för att vara med och tävla men också för att ta del av erbjudanden, tävlingar, bonusar och speltips du med!
Hemsida: www.innebandytips.se
Twitter @innebandytips
Facebook innebandytips.se

*Ovanstående text är ett sponsrat inlägg vilket är en del i det annonserbjudande som ibnytt.se har. Har du frågor eller vill komma i kontakt med ibnytt.se gällande annonserbjudanden. Mejla till jonathan@ibnytt.se. 

Redaktionen ibnytt.se

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar