Foto: Per Wiklund
IBF Falun

Galante Carlström förlänger med Falun

Falun och Alexander Galante Carlström har skrivit nytt kontrakt.

Alexander Galante Carlström som förra säsongen återigen utsågs till årets spelare har skrivit på ett nytt kontrakt med Falun. Det nya kontraktet är skrivet till och med säsongen 2020/21.

– Jag vill fortsätta vinna titlar och då finns det inget bättre ställe att vara på än i Falun! Här får jag chans att utvecklas varje dag på träning och match så valet vart jag skulle spela var ganska enkelt tillslut, säger Galante Carlström i ett pressmeddelande.

Förra säsongen slog Galante Carlström nytt rekord när han på 31 matcher gjorde makalösa 93 poäng, fördelat på 68 mål och 25 assist. Den här säsongen har han gjort 27 mål och 11 assist på 15 matcher.

 

– Vi är naturligtvis väldigt nöjda över att Alexander förlänger kontraktet med klubben. Alexander är en viktig pusselbit i vårt lagbygge och förutom att han är en notorisk poänggörare så har han en enorm vinnarskalle. Han har utvecklat sitt spel varje säsong sedan han kom hit och det är exakt det som gör honom så stor som spelare. Jag lovar att vi inte har sett det bästa av Alexander ännu och han kommer fortsätta vara en förebild för våra yngre spelare, säger Filip Nordqvist i Faluns sportgrupp.

Kvar i Falun är också den gode vännen och radarpartnern Rasmus Enström som tidigare under hösten skrev på för tre nya år.

LÄS MER: Enström förlänger med Falun

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar