Övrigt

Poäng 1000 av Mikko Kohonen

Mikko Kohonen bror till Mika Kohonen kom i helgen upp i 1000 poäng i den finska ligan.

Mikko Kohonen blev nådde i helgen en fantastisk milstolpe i karriären när han gjorde sitt 1000:e poäng i den finska ligan. Den 1000:e poängen var en assist och innebar kvittering för SPV till 3-3 i matchen mot TPS. Kohonen fick stående ovationen och hyllades stort av publiken. Totalt har Kohonen nu gjort 1001 poäng varav 639 är mål 362 är assist i Salibandyliiga.

Mikkos bror, den i Sverige mer kända Mika Kohonen nådde även han upp till 1000 poäng men då i den svenska ligan. Den milstolpen nåddes den 17 januari vilket innebär att under mindre än ett år har båda bröderna Kohonen nått denna fantastiskt imponerande milstolpe i sina karriärer.

TV: Mika Kohonens egna ord när han för ett år sedan nådde 1000 poäng i Sverige

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar