Jobba hos ibnytt.se

IBnytt.se söker bloggare

Vi på ibnytt.se söker nya bloggare till vår sajt. Är det du eller någon du känner?

Det har blivit dags för oss på ibnytt.se att utöka och förbättra vår bevakning av innebandy i bloggformat. Vi vill därför hitta fler personer som precis som oss vill vara med och höja kvaliteten på bevakningen av denna fantastisk sport som vi alla älskar. Denna gång i bloggformat. Vi är idag ett team på cirka 10 personer som på olika sätt ideellt bidrar till att ibnytt.se växer. Ett team som vi nu vill ska bli större och bättre.

Vad söker vi?
Vi söker dig med ett stort intresse för innebandy som vill vara med och höja bevakning av sporten ytterligare. Som person har du ett stort intresse för innebandy och tycker det är kul att skriva. Som övriga bloggare gör du detta ideellt för att vara med och höja bevakningen ytterligare. Du kan vara en bloggare som har mycket åsikter, eller så kanske du är en bloggare som gillar att skriva korta referat och tankar från flera matcher i serien du bevakar, eller så är du en bloggare med stort intresse för försvarsspel. Exakt vilken typ av bloggare du vill vara är upp till dig. Hos oss finns flera möjligheter.

Vem är du?

– Du har stort intresse för innebandy

– Du tycker det är kul att uttrycka dig i text

– Du är en person med sunt förnuft som passar bra in i vårt team

Vi söker:

Allsvenskan Norra Herr – Har du bra koll på herrarnas Allsvenskan Norra är det här rollen för dig.

Allsvenskan Södra Herr – Har du bra koll på herrarnas Allsvenskan Södra är det här rollen för dig.

#ibsilly – Vi söker 2-5 personer som blir kärnan i vår silly season bevakning med start i april.

SSL Dam – Du följer SSL Dam intensivt och vill uttrycka dig i text om ligan.

SSL Herr – Du följer SSL Herr intensivt och vill uttrycka dig i text om ligan.

Svenskar internationellt – Vi söker 1-2 personer som kan hålla koll och bevaka den internationella innebandyn såsom den schweiziska och finska ligan med fokus på de svenska spelare som spelar där.

Ansökan:

Är det här intressant för dig eller för någon du känner så skicka ett mejl till jonathan@ibnytt.se eller ring 070-6034677 för att berätta mer om dig själv och varför du vill blogga hos oss på ibnytt.se. Är blogg ingenting för dig men du vill ändå vara med på något sätt så är det såklart som alltid fritt fram att skicka ett mejl eller slå en signal.

Om ibnytt.se

Innebandysajten ibnytt.se lanserades i september 2016 med visionen att bli Sveriges bästa innebandysajt – För oss som älskar innebandy. Vi bevakar idag framförallt SSL, Landslaget och JAS med en förhoppning att successivt kunna utöka bevakningen. Idag är vi ett team på cirka 10 personer som på olika sätt ideellt hjälper till att bygga ibnytt.se. Vi har på 1,5  år etablerat oss som en mediaktör och vill nu ta nästa steg. Läs mer om vad vi gör på www.ibnytt.se

blogg-ad

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar