Foto: Per Wiklund
AIK IBF

AIK-Höllviken försenad

Snöovädret försenar kvällens SSL-match mellan AIK och Höllviken.

Det är snöoväder i stora delar av Sverige vilket ställer till infrastrukturer i landet. För Höllvikens del har det inneburit att flyget som ska ta de till Stockholm är försenat och att kvällens match mellan AIK och Höllviken försenas med 30 minuter. Ny starttid är 18:30.

Matchen är viktig i bottenstriden. För Höllviken skulle en seger innebära att ett nytt SSL-kontrakt är säkrat.

— Det ska bli kul med match direkt efter en förlust. Det ger oss möjlighet att direkt ta revansch. Sedan har vi haft svårt för AIK borta på grund av golvet så vi har även revansch att utkräva det, säger Höllvikens Johannes Wilhelmsson.

Hemmalaget AIK ligger med tre matcher kvar av serien på nedflyttningsplats med 25 poäng. 3 poäng efter Örebro som har sämre målskillnad. Förutom kvällens match har AIK kvar att möta Jönköping och Pixbo Wallenstam.

LÄS MER: ”Enligt mig har vi enklaste spelschemat”

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar