Foto: Juha Käenmäki
IBF Falun

Falun ändrar om: ”Ska bli kul att spela med Måns”

Efter söndagens förlust mot Växjö ändrar Falun om i femmorna i kvällens match mot Pixbo Wallenstam.

I söndags förlorade Falun med 8-4 mot Växjö. I kvällens match mot Pixbo Wallenstam har Falun ändrat om i femmorna. Förstafemman splittras och istället kommer Falun ställa upp med följande manskap:

Förstafemman
Fahlström-Johansson
Backby
Galante Carlström-Aldeeb

Andrafemman
Larsson-Fernkvist
H. Hajo
Cederström-Hallén

Tredjefemman
Holmgren-Berg
Adriansson
Enström-Höglin

— Jag tror att vi har resonerat så att vi efter söndagens match behöver ändra om lite. Det känns som att vi ligger lite i ingenmansland nu och ska förbereda oss inför slutspel. Det blir lite nytt helt enkelt, säger Faluns Rasmus Enström.

Förändringen innebär att Enström bildar forwardspar med unga Måns Höglin som spelar med Falun på dubbellicens från Granlo.

— Det ska bli kul att få spela match med Måns efter att vi nu tränat i två träningar. Han är en jäkla talang och det blir annorlunda för oss med en leftare vilket kan vara en fördel ibland. Som spelare har han bra speed och är precis som Malte Lundmark en stark poängspelare i sin ålder. Sedan är det inte lätt att komma in på en dubbellicens men det har funkat bra hittills.

När Falun i höstas mötte Pixbo blev den en knapp 7-6 seger.

— Det kan nog bli tajt idag också. Vi ska försöka spetsa till oss nu inför slutspelet och visa innebandysverige hur bra lag vi är. Förhoppningsvis kan vi studsa tillbaka rejält idag. Framförallt vill vi hitta träff på alla spelare samtidigt. Det har vi saknat lite men nu har gått ihop som grupp inför slutspelet, avslutar Enström.

LÄS MER: Eskelinen: ”Jag känner att Falun har mycket mer att bevisa”

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar