Foto: Björn Sandberg
#ibsilly

Mainz Ohlsson förlänger med Malmö

Frida Mainz Ohlsson har skrivit på ett "livstidskontrakt" med Malmö FBC.

Malmö FBC och den egenfostrade 19-åriga Frida Mainz Ohlsson har skrivit nytt kontrakt.

— Frida är en envis spelare som har jobbat hårt och varit framstående i sin åldersklass (b la med U19 meriter) men där man där man ändå har sett att det finns så mycket mer att hämta ut. Det gläder därför extra när hon nu växlar upp och får ut mer av sina förmågor i spelet, så spännande fortsättning följer, säger Malmö FBC klubbchef Mikael Jeppsson i ett pressmeddelande. 

Avtalet med Malmö beskrivs som ”ett så pass långt avtal att en annan tröja än den magenta inte är speciellt troligt”

— Sen är det såklart extra positivt att våra egenfostrade spelare trivs så bra i föreningen och symbolvärdet i att teckna långa avtal från såväl spelare som förening kan inte nog understrykas. Avtalet tecknades egentligen mycket tidigare men vi valde att vänta med presentationen till det kom en match i hemmaborgen Kirseberg, där allting en gång började, säger Jeppson. 

Mainz Ohlsson har den här säsongen gjort 5 mål och 5 assist och har meriter från U19-landslaget.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar