Foto: Adam Troy
#ibsilly

KLART: Poängligaledaren stannar i Storvreta

Poängligaledaren Albin Sjögren stannar i Storvreta.

Albin Sjögren kom till Storvreta för fem år sedan efter tre år på Riksinnebandygymnasiet i Umeå. Nu meddelar Storvreta att Albin Sjögren har skrivit på ett nytt kontrakt med klubben. Det nya kontraktet är skrivit på två år.

— Jag vet, att Storvreta IBK har ett riktigt starkt lag som jag gillar. Jag väljer att förlänga mitt kontrakt för att jag vill vinna matcher och trivs väldigt bra i Uppsala och Storvreta. Jag ser mycket fram emot stundande slutspel och redan nu nästa säsong, säger Albin Sjögren i ett pressmeddelande. 

Albin Sjögren har gjort fler poäng för varje säsong och även mer frekvent varit med i landslaget. Den här säsongen har han gjort 66 poäng vilket innebär poängligaledning inför sista omgången.

— Albin Sjögren är med sitt fantastiska direktskott en pålitlig poänggörare, som ständigt producerar. Han jobbar oerhört hårt och vill ständigt utveckla sig själv i sitt innebandyspel. Albin är en oerhört viktig kugge i Storvretas fortsatta lagbygge , säger Johan Carlström från Storvreta IBKs styrelse. 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar