Foto: Björn Sandberg
Malmö FBC

Di Nardo tillbaka på ny position

Ny position för Malmös Cecilia Di Nardo.

Efter att ha vilat stora delar av februari är Malmös Cecilia Di Nardo tillbaka i spel.

— Kroppen och knäet känns mycket bättre efter rehab. Jag känner att jag har fått större spelglädje, nu när jag spelar utan smärta. Så jag hoppas att det smittar av i mitt spel dom sista matcherna i säsongen, säger Di Nardo till Malmös hemsida.

Di Nardo är dessutom tillbaka på en i Malmö FBC ny position då hon spelar center.

— Det är spännande med en ny position i laget. Jag brukar spela center i landslaget, så det är inte en helt ny position för mig. Favoritpositionen är dock fortfarande forward.

Malmö förlorade fredagens match mot Jönköping med 4-3 och ligger med två matcher kvar av ligan 1 poäng 10 mål ifrån Dalen som har sista slutspelsplats. Idag söndag ställs Malmö mot seriefemman Endre.

— Vi behöver 3 poäng i morgon och vi har tänkt oss at göra allt för att ta dom. Det brukar vara några bra matcher mot Endre. Sist vi spelade emot dem var den ganska tight och gick dessutom i övertid. Det brukar vara mycket fart i spelet och många avslutningar, vilket jag är säker på att det också kommer att vara imorgon. säger Di Nardo.

 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar