Sponsrad artikel i samarbete med JN Sportresor
Övrigt

Ska Sverige vinna tillbaka guldet? – Boka din plats till VM i Prag

Upplev VM i Prag när Sverige ska försöka ta tillbaka VM-guldet tillsammans JN Sportresor som har flera resepaket för dig som svensk supporter.

Den 1-9 december ska herrlandslaget försöka ta tillbaka VM-guldet till Sverige när VM avgörs i Prag. En turnering där arrangören satsar hårt på att locka över 200 000 åskådare till turneringen. Sverige har hamnat i en helnordisk grupp och kommer ställas mot Finland redan i gruppspelet. Förutom Finland kommer Sverige även möte Norge och Danmark i gruppen. Efter gruppspelet väntar slutspel och till semifinal och final har researrangören och innebandynördarna JN Sportresor satt ihop ett resepaket för de svenska supportrarna.

— För att tanken är att vi ska samla ihop ett riktigt gott gäng som ska få ett minne för livet tillsammans via en gul mäktig vägg under finalhelgen. IBsurr-planet tex ska ju bli en höjdare och målet är givetvis att alla ska komma hem och tycka att man haft en av sina bästa resor nånsin i livet, säger Christoffer Johansson på JN Sportresor.

Visionen är att ge de svenska supportrarna en helg att minnas och JN Sportresor har nu ett sista erbjudande till en nästintill slutsåld finalhelg i Prag. 3 nätter 7-10 december och matchbiljetter från 2295:-/person.

— Som innebandynörd själv så vill man höja intresset generellt för svenska innebandylandslaget, och sporten i stort. Om vi då kan bidra till att se till så folk tar sig ner till Prag och skapar en stor mäktig gul vägg, så vore jag oerhört glad och känna att jag bidragit med det jag kan. Att folket dessutom får en riktigt härlig helg, med guld som pricket över i:et, vore givetvis väldigt tillfredställande, säger Johansson.

Vad kan man förvänta sig av VM i Prag?

– Personligen har jag väldigt höga förväntningar. Arrangemanget tror jag kommer vara väldigt bra. Att dessutom besöka Prag som stad är ju också trevligt med dess fina utbud av bryggerier och liknande trevliga aktiviteter. När det kommer till publiken så hoppas och tror jag att det kommer bli ytterligare ett kliv framåt, och hoppas hemmanationen får en mäktig hemmapublik i ryggen. När det gäller Sverige är det ju bara hämta tillbaka guldet, finns inget annat!

Intresset för att åka med JN Sportresor har varit populärt och det är en resa som anordnas i samarbete med innebandypodcasten Innebandysurr med Jesper Gribe och Albin Skur.

– Det har sålt en hel del och det är väldigt kul. Vi hoppas givetvis på en hel del fler ändå och uppmanar alla att boka nu direkt och även vårt paket med biljetter och boende. Tillsammans kommer vi skapa en minnesfull helg, avslutar Johansson.

För att läsa mer om JN Sportresors erbjudande kan du gå in deras hemsida.

För att boka resa kontakta Christoffer Johansson: christoffer@jnsportresor.se

 

banner-300x300

*artikeln är en annons och är en del av ibnytt.ses annonserbjudande. Om du du frågor gällande annonserbjudandet, kontakta jonathan@ibnytt.se

Redaktionen ibnytt.se

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar