Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Uppgifter: SSL-klubben som får Bäckstedt påskrift

Enligt flera samstämmiga uppgifter har framtidslöftet Ellen Bäckstedt har bestämt sig.

Enligt flera samstämmiga uppgifter både till oss på ibnytt.se och Expressen så har U19-landslagsspelaren och framtidslöftet Ellen Bäckstedt bestämt sig. Bäckstedt kommer enligt dessa uppgifter att gå till Endre. Endre själva väljer att inte kommentera uppgifterna till Expressen.

– Hon är en intressant spelare. Vi kommenterar inte enskilda spelare mer än så utan kommunicerar i våra egna kanaler när vi har nyheter kring vår spelartrupp, säger Eva Didriksson i Endres sportkommitté till Expressen.

Ellen Bäckstedt med Färjestadens IBK som moderklubb går sista året på Riksinnebandygymnasiet och är en eftertraktad spelare för de flesta SSL-klubbar. Bara den här säsongen har Bäckstedt gjort 26 mål och 32 assist i Allsvenskan med RIG Umeå. Ellen Bäc

Värvningen är Endres andra värvning till nästa säsong. Sedan tidigare har Endre gjort klart med den rightade forwarden Maja Liljeroth.

LÄS MER: Endre väl rustade för framtiden

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar