Foto: Västerås Rönnby IBK
#ibsilly

Ny huvudtränare i Västerås Rönnby

Västerås Rönnby har presenterat en ny tränare.

Tränarskifte i Västerås Rönnby när Jimmy Gunnstedt och Karolina Widar lämnar. Ny tränare är John Kvist som ansluter från Västerås Innebandy där han varit senast var tränare för herrlaget.

— Jag känner mig väldigt glad och förväntansfull inför den här resan. Västerås Rönnby IBK är en anrik innebandyförening som jag följt i många år. Klubben har alltid lyckats fostra toppspelare och har hållit en hög nivå i många år. Jag hoppas kunna fortsätta den positiva trenden men också hitta vägar att ta det till nästa nivå. Det ska bli väldigt roligt att få börja jobba med laget och teamet runt mig, säger John Kvist i ett pressmeddelande.

Västerås Rönnby kommenterar valet av John Kvist som ny huvudtränare.

— John har gjort ett fint och engagerat jobb för Västerås innebandy under många år. Han har under åren ofta synts på Västerås Rönnbys matcher och har också under flera år kamperat i samma arena som Rönnby så vår kännedom om Johns kapacitet som tränare och ledare är god. John, tillsammans med det team som kommer att finnas runt spelarna, är rätt person på vår resa med ambitionen att växla upp nivån ytterligare. Vi hälsar John välkommen till en ny men ändå välbekant miljö säger Västerås Rönnbys ordförande Hannu Högberg.

Karolina Widar har redan ett nytt uppdrag klart då hon presenterats som ny assisterande förbundskapten för damlandslaget.

LÄS MER: Hon blir assisterande förbundskapten

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar