Foto: Björn Sandberg
#ibsilly

Skrev livstidskontrakt – nu lägger kaptenen klubban på hyllan

Malmös lagkapten Ellen Tillman avslutar karriären.

Förra året skrev Malmö FBC:s lagkapten ”livstidskontrakt” med klubben. Nu meddelar Malmö att kaptenen lägger klubban på hyllan.

— Ytterligare ett tomrum som etsar sig fast i Malmö FBCs historia och i synnerhet Dam A. Ellen har redan uppgifter inom föreningen och dessa sköter hon med samma ansvar som hon har skött kaptensrollen de senaste tre åren, dvs inget mindre än 100% alltid. Förutom en synnerligen envis, rivig, tuff, poängfarlig forward förlorar vi väldigt mycket Malmö FBC karaktär i laget och en fantastik lagspelare, kommenterar Malmös klubbchef Mikael Jeppsson till Malmös hemsida. 

23-åriga Ellen Tillman har varit väldigt betydelsefull för Malmö i Malmös resa från division 1 till att den här säsongen gå till sitt andra SSL-slutspel. Tillman gjorde den här säsongen 8 mål och 3 assist.

— Med blandade känslor avslutar jag min innebandykarriär och lägger nu klubban på hyllan. Jag känner mig otroligt nöjd, stolt och glad över det jag har fått uppleva som innebandyspelare och framförallt är jag lycklig över att jag fick tillhöra @malmofbcdam ni är något utöver det vanliga! Mitt hjärta kommer för alltid vara magenta, skriver Tillman på sin instagram. 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar