Foto: Bo Grängsjö
#ibsilly

Målvakt klar för Warberg: ”Rätt steg för mig att ta för att fortsätta min utveckling”

Warberg har gjort klart med målvakten Julia Falk.

Warberg har gjort klart med en ny målvakt. Det är 19-åriga Julia Falk som väljer spel i Warberg efter tre år på Riksinnebandygymnasiet i Umeå.

— Vi har haft kontakt med Julia under en längre tid och haft ögonen på henne. Hon har varit nere hos oss och vi är imponerade av henne. Hon är en målmedveten målvakt som har stor utvecklingspotential. Det är riktigt kul att Julia väljer att fortsätta sin satsning på innebandyn här hos oss i Varberg, säger sportchef Patric Löfborg till Warbergs hemsida. 

Så sent som för två helger sedan vaktade Julia Falk RIG Umeås mål när laget vann SM-guld på Innebandyfesten. Där blev hon uttagen i All Star Team. Falk finns även med i den 30-trupp av spelare som var aktuella för U19-VM nästa vecka.

— Allt känns superbra! Att det skulle bli just Warberg var ett hyfsat lätt beslut för mig då jag från början fått ett väldigt bra intryck av klubben när jag har varit nere. Laget verkar vara ett skönt gäng som jag tror att jag kommer trivas bra med under kommande säsonger. Att flytta ner till Varberg efter tre år på riksinnebandygymnasiet känns som rätt steg för mig att ta för att fortsätta min utveckling. Känslan säger att laget har något väldigt bra på gång och det ska bli roligt att få vara en del av den resan, säger Julia Falk.

LÄS MER: Julia Falk valde bort OS-satsning – satsar på att ta nästa steg med innebandyn

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar