Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Finska stjärnan förlänger med Mora

Finska stjärnan My Kippilä förlänger i KAIS Mora.

My Kippilä bytte från Västerås Rönnby till Mora inför den gångna säsongen och skrev då på ett kontrakt på 2 år. Nu har den finska stjärnbacken har skrivit på ett nytt kontrakt med Mora på två år.

— Det känns väldigt bra, trivs väldigt bra i laget och i staden. För mig så finns det inget annat lag i Sverige. Här finns unika möjligheter för mig som innebandyspelare att utvecklas ytterligare. I Mora är det inte frågan om att gå till slutspel utan här finns alltid möjligheten för mig att spela om guldmedaljen. Intresset för laget är stort och det tycker jag bara är roligt, säger My Kippilä till Moras hemsida. 

En viktig förlängning för Mora som tappar både Tone Einstulen och Jessika Eriksson. Mycket talar dock för att Mora kommer vara med i kampen om fler SM-finaler framöver. Årets final mot IKSU var Kippiläs första.

— Häftigt! Självklart så känns det fortfarande bittert att vi förlorade men å andra sidan hur många lag eller spelare får uppleva detta, någon gång framåt i tiden så kanske man kommer att känna att vi ändå gjorde det bra men som sagt just nu känns det bittert.

Den gångna säsongen var 21-åringens klart bästa med 20 mål och 23 assist i grundserien.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar