Foto: Calle Ström
#ibsilly

Uppgifter: Iksus guldhjälte på besök hos Endre

Endre fortsätter letar förstärkningar. Enligt uppgifter är nyblivna SM-guldmedaljören Sofia Joelsson på besök hos föreningen i helgen.

Endre IF har redan förstärkt truppen till nästa säsong med det stora framtidslöftet Ellen Bäckstedt, finska landslagsspelaren Milla Nordlund och den rightade forwarden Maja Liljeroth. Dessutom har flera nyckelspelare kontrakt över kommande säsonger.

Nu är Endre på väg att smälla av en riktig sillybomb vilket hela Helagotland.se var första att skriva om. Endre är i kontakt med nyblivna svenska mästaren tillika landslagsspelaren Sofia Joelsson. Joelsson gjorde 2 mål när IKSU för ett par veckor sedan återigen vann SM-guld. Årets säsong var Joelssons tredje i IKSU, tillika hennes målmässigt bästa då hon gjorde 34 mål i grundserien och 11 i slutspelet. 34 mål i grundserien gjorde att hon kom tvåa i skytteligan. Innan sin tid i IKSU gick Joelsson på Riksinnebandygymnasiet i Umeå. Utöver framgångarna i klubblaget så har Joelsson dessutom ett imponerande poängsnitt i landslaget där hon snittar 2,4 poäng per landskamp.

Enligt både Helagotland.se och uppgifter till ibnytt.se Joelsson är på plats på Gotland under helgen för att bekanta sig med föreningen. Än återstår dock mer än detaljer innan ett beslut ska vara taget.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar