Foto: Calle Ström
#ibsilly

”Vi jobbar vidare mot målet att återigen ta hem SM-guldet till KAIS”

Landslagsmålvakten Amanda Hill förlänger sitt kontrakt med KAIS Mora.

Amanda Hill som tagit över i landslaget efter Emelie Frisk och Sara Hjortings beslut att sluta har skrivit på ett nytt kontrakt med årets SM-silvermedaljörer KAIS Mora.

— Jag har haft fyra bra säsonger i KAIS där jag känner att jag tagit kliv framåt i min utveckling varje år och vill fortsätta på den linjen. Jag trivs väldigt bra i KAIS som klubb och framförallt med mina lagkamrater. Vi har en härlig stämning i laget och vi jobbar vidare mot målet att återigen ta hem SM-guldet till KAIS och till våra supportrar i Mora, säger Hill.

Det nya kontraktet är skrivet på två år.

— Att bo och spela innebandy i Mora är en förmån. Intresset är stort och går man på stan eller som jag gör, jobbar på Swedbank mitt i stan, så möts man av många glada tillrop och stöttning. KAIS som klubb är kanon. Man ger oss väldigt bra förutsättningar att prestera.

Nu har det gått några veckor sedan finalförlusten och förberedelserna för nästa säsong ska snart påbörjas.

— Det enda positiva man får med sig när man förlorar en final är energipåslaget för att revanschera sig. Målbilden att vinna sista matchen på säsongen är det enda man behöver ha framför ögonen när man kör igång försäsongen, säger Hill.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar