Foto: KAIS Mora IF
#ibsilly

KAIS Mora värvar från Telge

KAIS Mora har gjort klart med sitt fjärde nyförvärv.

SM-finalisten KAIS Mora har redan förstärkt med landslagsforwarden Johanna Hultgren. Dessutom presenterades Alexandra Terner och Lisa Svarfar, numera U19-världsmästare mitt under slutspelet. Nu är nästa nyförvärv klart då Caroline Rosenberg värvas från SSL-nedflyttade Telge SIBK.

— KJAIS Mora har länge varit ett lag där jag känner att min spelstil skulle passa in i. Men också sökandet efter utmaning och utveckling. Och efter att fått ”klubben” presenterat för mig kändes det klockrent. Många delar i ett och samma koncept som jag tidigare saknat, säger Rosenberg till Moras hemsida. 

24-åriga Rosenberg gjorde den gånga säsongen 8 mål och 14 assist för Telge. Hon beskrivs av Mora som en spelare som kan spela både back och forward.

— En tekniskt smart spelare med vinnarskalle som gillar att diskutera på bänken för att hitta lösningar på plan, beskriver Rosenberg sig själv som spelare.

Om Mora som lag och stad har Rosenberg bara gott att säga:

— Har bara erfarenheter av att vara på motståndarnas sida av plan. Starkt, spelskickligt lag att möta som aldrig ger upp. Jag har varit i Mora en del och semestrat under min uppväxt, trevliga människor och otroligt fint landskap.

Som för hela Mora är det ett SM-guld i sikte nästa säsong.

— Jag strävar alltid efter att utvecklas och bli en bättre innebandyspelare på alla sätt. Men också att vara en bidragande faktor till att nå guldet, säger Rosenberg.

LÄS OCKSÅ: Landslagsforward till Mora 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar