Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Täbykaptenen förlänger

Täby har förlängt med lagkapten Jennifer Stålhult.

Täby gjorde i  förra veckan gjorde klart med ett nytt tränarpar efter Lars Jedheim och Royne Svensson. Det nya tränarparet Tomas Davies och Jonas Delshammar fick direkt ett glädje besked från spelartruppen. Lagkapten Jennifer Stålhult har falt att förlänga med klubben.

— Jennifer är en oerhört viktig förlängning för oss! Hon tar alltid ett stort ansvar på och utanför planen och är med stor sannolikhet världens kanske bästa tvåvägscenter. En spelare som alltid gör mycket poäng men även sliter hårt för att vi ska vinna matcher säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson Täbys hemsida. 

Jennifer Stålhult som var med och vann VM-guld med damlandslaget i december gjorde den gångna säsongen 28 mål och 27 i ligan och slutspelet för det Täby som åkte ut i femte semifinalen mot Mora.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar