Foto: Per Wiklund
#ibsilly

Drygt 7000 mil senare – Alm Johansson lämnar KAIS Mora

Noel Alm Johansson slutar som tränare i KAIS Mora.

Noel Alm Johansson har tränat KAIS Mora under tre säsongen. SM-finalförlusten mot IKSU blev den sista matchen då Alm Johansson nu väljer att sluta som tränare i KAIS Mora.

— Ja, det är ett beslut som jag tillsammans med min familj funderat en hel del på den senaste tiden. Jag har haft tre fantastiska år i Mora och jag har haft full uppbackning från familjen och föreningen. Det har varit tufft med veckopendlingen men jag har älskat varenda minut i staden och i KAIS Mora. Men nu känner vi att det är dags att runda av detta äventyr och flytta hem, säger Alm Johansson till Moras hemsida. 

Drygt 7 000 mil pendlande från Uppsala och tre säsonger senare med tre SM-silver har Alm Johansson starka band till föreningen. Totalt har det i olika roller blivit sju år.

— Ja det går såklart inte att släppa KAIS Mora helt. Det är ju trots allt totalt 7 år som jag jobbat med laget och jag har starka känslor för föreningen. Jag kommer att försöka bidra på något sätt även i framtiden men inte som tränare.

Nu väntar ett nytt uppdrag. Vilken föreningen det är avslöjas dock inte än.

— Jag kommer att ha ett nytt uppdrag och det kommer släppas när det är klart.

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar