Foto: Björn Sandberg
#ibsilly

Ny huvudtränare i Malmö FBC

Efter att Joon Berggren lämnade Malmö för Höllviken har laget varit utan huvudtränare. Nu är det klar att Niklas Lauritsen tar över huvudansvaret.

Malmö FBC som gick till sitt andra raka slutspel har sedan det stod klart att Joon Berggren lämnar för Höllviken varit utan huvudtränare. Nu står det klart att den tidigare assisterande tränaren Niklas Lauritsen

— Man behöver inte gå över ån efter vatten brukar man väl säga! Niklas som en av Skånes mest erfarna tränare fanns ju redan i staben och som med sin breda innebandykompetens lyfte laget föregående säsong. Vi vet att han brinner för uppgiften och kommer växa mer i rollen med mer ansvar, kommenterar Klubbchefen Mikael Jeppsson i ett pressmeddelande. 

Lauritsen har en lång erfarenhet som tränare där han innan han anslöt till Malmö FBC tränade FC Helsingborgs herrlag i SSL. Uppdraget som huvudtränare i Malmö FBC blir hans första i ett damlag på SSL nivå.

— Ärofyllt och intressant uppdrag att ta sig an tillsammans med övriga ledare i staben och tjejerna i laget. Tillsammans har vi möjligheten att sikta mot att bli ännu starkare än tidigare. Om alla är med och bidrar på ett starkt sätt så har vi en uppenbar möjlighet att åstadkomma något bra tillsammans, kommenterar Niklas sitt nya uppdrag. 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar