Foto: Magnus C Lydahl
Endre IF

Oväntade beslutet – topplaget sparkar tränaren

Topplaget i damernas SSL sparkar huvudtränaren.

Endre som har inlett säsongen med åtta vinster och fyra förluster väljer att sparka huvudtränare Alexander Brinkmann vilket Brinkmann själv berättar om på sin twitter.

”Jag har idag informerats om att Endre IF går vidare med en ny tränare. 

Otroligt tung dag förstås. 

Jag vill tacka för alla er som bidragit till att jag fått vara här, utmanas och utvecklas dessa 42 månader. Gotland och Visby har blivit en plats som alltid kommer ha en speciell plats i mitt hjärta, oavsett var jag befinner mig, 

Tack också till er spelare och ledare jag har fått jobba med i dessa år! Ni har gett mig så mycket och jag kommer alltid ta med mig minnen av fullsatt IMA, fantastiska vändningar och fenomenala insatser runtom SSL!

Till er som är kvar i Endre 18/19 – vinn!
Som säsongsinledningen antyder finns alla förutsättningar för framgång på såväl kort som lång sikt”

Endres förluster den här säsongen har varit mot KAIS Mora, IKSU, Pixbo Wallenstam och Dalen. Så sent som i fredags vände Endre underläge till seger mot Täby. Endre ligger just nu femma ligan.

LÄS MER: Därför sparkar Endre tränaren – han tar över 

Jonathan Rudman

Ansvarig utgivare ibnytt.se. Kontakta mig för frågor eller feedback: jonathan@ibnytt.se, twitter: @jonathanrudman

Kommentarer

Du är personligt ansvarig för innehållet i din kommentar.

Fler artiklar